Triple 3 - DTP - Webdesign - World Wide Web Triple 3 - Webdesign - Een duidelijk beeld is nodig Triple 3 - DTP - Webdesign - Uw URL is van wezenlijk belang
www

Uw website als visitekaart van uw bedrijf

Een website is geen overbodige luxe. Een website is meer een dag en nacht advertentie, een visitekaartje voor het bedrijf. Een site die de (potentiële) klant de mogelijkheid biedt deze op elk tijdstip te bezoeken, informatie te vinden en contact met u op te nemen.

Het is een feit dat meer dan een miljoen Nederlanders dagelijks op het internet surfen. Dit aantal groeit met de dag. Uw internet pagina zou door één van deze mensen bezocht kunnen worden.

Ieder bedrijf heeft een huisstijl, vaak heeft een reclame bureau daar hard aan gewerkt. Het mooiste van het internet is dat de grafische mogelijkheden steeds minder beperkingen krijgen. Het is dan ook ons doel de internet site volledig in lijn te ontwikkelen met de huisstijl die u hanteert. De website is nl. een verlenging van de huisstijl.

Aangezien Triple 3 naast webdesign ook een DTP & Vormgeving service biedt, is restylen van uw hele huisstijl ook mogelijk. Zo vangt u twee vliegen in een klap. U heeft niet met meerdere bureaus te maken, maar u kunt alles via één contactpersoon regelen. Dit scheelt u tijd en dus kosten.

Als u een internet site heeft, moet deze ook nog worden onderhouden. Ook voor het onderhoud van uw site kunt u bij Triple 3 terecht.

Als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek, kunt u hier contact op nemen.
Google resizer
Nieuws - Google resizer
Tegenwoordig bekijkt een meerderheid van de mensen uw site op hun mobiel device. Is uw site er klaar voor? Dat kan u nu eenvoudig testen door gebruik te maken van Google Resizer.

Lees Meer
© 2002-2018 www.triple3.nl. Alle rechten voorbehouden.