DTP / Vormgeving

De uitstraling van uw bedrijf begint bij het logo

Het woord reclame is een ruim begrip. De omschrijving in het van Dale woordenboek is: openbare aanprijzing om de afzet van goederen of diensten te bevorderen. In gewone taal betekent dit: een manier om uw product of boodschap bij uw klanten te krijgen.Hoe u een boodschap overbrengt op uw doelgroep is afhankelijk van verschillende factoren. Deze verschillen weer per doelgroep. Het is dus zaak de juiste manier te vinden om de boodschap over te brengen en dit op de juiste, meest aansprekende manier op te zetten.

Hoe wilt u dat een klant uw bedrijf ziet?

De uitstraling van uw bedrijf begint al bij uw logo. Vervolgens is het belangrijk dat er op een eenduidige manier naar buiten wordt gecommuniceerd. Gelijke kleuren, vooraf gestelde lettertypes en hetzelfde beeldmateriaal. Zo kan een potentiële klant uw bedrijf eenvoudig herkennen en geeft het een bekend en dus gerust gevoel.

Drukwerk in de ruimste zin van het woord

Triple 3 kan alles wat met drukwerk te maken heeft. Of het nu een advertentie, folder, pen, vlag of t-shirt betreft. Triple 3 heeft daar een oplossing voor. U kunt bijvoorbeeld bij Triple 3 terecht voor bijvoorbeeld:

  • Uw nieuw logo of een volledige corporate identity.
  • Een advertentie voor een lokale krant of een landelijke campagne.
  • Een A5 flyer of 24 pagina tellende A4 brochure.
  • Enz.

Maar bij dtp en vormgeving stopt de service van Triple 3 niet. U kan ook bij ons terecht om uw online aanwezigheid in lijn te zetten met uw bestaande of nieuwe huisstijl.

Image | Vormgeving

Interesse in een vrijblijvend gesprek?