Web/UX-design

Hoe ziet, maar vooral hoe ervaart een bezoeker uw site

Een bedrijf zonder website is bijna niet meer voor te stellen. Onderschat de kracht van een website niet. Een site is een dag en nacht advertentie, een visitekaartje voor het bedrijf of misschien wel uw 24/7 winkel. Een site biedt de (potentiële) klant de mogelijkheid om op elk moment van de dag te, informatie te vinden, contact met u op te nemen of uw producten te kopen.Het is een feit dat heel Nederland dagelijks op het internet surft. Uw internet pagina’s kan door één van deze mensen bezocht kunnen worden. Maar als u dan een bezoeker krijgt, vindt deze dan wel hetgeen dat ù wilt dat hij ziet. Kan de bezoeker dan op zijn beurt wel vinden wat hij zoekt. Belangrijker nog, zal de bezoeker een actie ondernemen die u wilt dat hij doet.

Verlenging van uw huisstijl

Ieder bedrijf heeft een huisstijl, vaak heeft een reclame bureau daar hard aan gewerkt. Het mooiste van het internet is dat de grafische mogelijkheden steeds minder beperkingen krijgen. Het is dan ook ons doel de internet site volledig in lijn te ontwikkelen met de huisstijl die u hanteert. De website is nl. een verlenging van de huisstijl.

Restylen

Aangezien Triple 3 naast webdesign ook een DTP & Vormgeving service biedt, is restylen van uw hele huisstijl ook mogelijk. Zo kan u een professionele uitstraling krijgen, zowel offline als online. Zo vangt u twee vliegen in een klap. U heeft niet met meerdere bureaus te maken, maar u kunt alles via één contactpersoon regelen. Dit scheelt u tijd en dus kosten.

Onderhoud van uw site

Als u een internet site heeft, moet deze ook nog worden onderhouden. Ook voor het onderhoud van uw site kunt u bij Triple 3 terecht.
Schilder

Interesse in een vrijblijvend gesprek?